Monday math quiz. What does 25x15 equal? A big friggin brown trout

Läste ett inlägg en tjej skrev på sin tumblr om hur härligt det var att vara tillbaka i Idaho och sitt universitet. Hur hon beskrev det fick mig att bara vilja boka första bästa biljett till usa och börja mitt nya liv nununununu. Åååh, tänk jul i Idaho, vad härligt det skulle vara, nästa år maybe!
Hade hur som helst de konstigaste drömmarna någonsin inatt, gamla spöken kom tillbaka och påminde mig om hur mitt liv såg ut för bara ett år sen. Att saker kan förändras så mycket på bara ett år, galet. Får mig att undra hur mitt liv kommer se ut vid denna tid nästa år. Jag hoppas bara att jag har hittat mig själv, är gladare och att jag hittat den plats där jag på riktigt känner "detta är mitt hem", för det har inte riktigt hänt ännu. Don't get me wrong, jag är super glad just nu, men jag har alltid haft ett hål inom mig och jag har alltid känt att även om jag trivs jätte bra just nu så är detta inte mitt hem, det är något som saknas helt enkelt. Och jag hoppas verkligen att det hålet kan fyllas om jag flyttar till den plats jag verkligen längtar till. Fast det tror jag inte kommer hända eftersom detta hål handlar nog mest om att jag inte har min familj samlad, men jag hoppas att det kan åtminstonde kännas som hemma när jag flyttar dit. Jag är bara glad att jag lyckades bryta mig loss från det som fick mig att må så dåligt förra året, hade jag inte lyckats göra det, så hade jag gått sönder.

stay fredric stay

Håller på att bli galen, jag vill också ut i världen!! Funderar faktiskt på om jag bara borde skita i mina desperata försök till att få ett jobb här och dra över till andra sidan jorden redan nu. Jag menar, jag kan ju.. Ska fundera vidare på detta, för som det är just nu så håller jag på att bli galen. For real. Pratade lite med min kompis i usa och hon berättade att hon funderade på att flytta och var trött på stor stan, jag sa att hon borde dra till Idaho som mig och det verkade ganska lockande för henne. Vore fett som fan, varje gång hon och jag är tillsammans så händer det alltid något, alltid något i form av en skada så det kan ju bli spännande att se oss två ensamma uppe i bergen. Usch, nä jag vill bort nu, men också så vill jag stanna, är inte så kul tanke att jag kommer behöva vara ifrån min pojkvän på andra sidan jorden. Nä, det där orkar jag inte tänka på, det tar vi då. Jag vill bara skaffa mig en fet systemkamera och sen åka. FÖR JUST NU ORKAR JAG INTE MED MIN NUVARANDE VARDAG!!!
 

american woman

Hade rekord på besökare igår, hela fem stycken! Jag tycker faktiskt att skriva för bara några få personer är rätt mysigt, är ingen person som älskar att dela med mitt liv till alla. Smart att ha en blogg där alla kan läsa vad jag skriver, men än så länge är det inte mer än fem så det är ko lugnt. När det börjar gå uppåt lägger jag nog av igen för att börja igen senare när jag är i usa så jag kan visa er mina fina hur jag lever och har det! Ska hur som helst spendera veckan i Linköping så det blir nog rätt tomt på blogg fronten, men I'll be back. Fortsätt drömma nu va. Det kommer jag i alla fall!
 

mr deeds


i'm falling safely to the ground

Vädret är lika tråkigt idag som igår, om inte ändå tråkigare, fyfan. Jag vill att snön ska komma så att det i alla fall ser lite ljusare ut utomhus. Längtar till våren då alla knoppar kommer fram och man får syn på de första snödropparna i gräset, eller den första riktiga dagen av vår. Men jag längtar också tills dess eftersom det det kommer betyda så mycket mer nytt för min del. Men jag ska inte tjata för mycket om mina framtidsplaner, jag bara längtar så mycket!

amaziiiiing

Här har ni en bild på min fasters hus medans de själva höll på att bygga det. Herregud, detta är min dröm på riktigt. Tänk, såhär kommer jag bo inom ett halvår (förhoppningsvis), loooove.

sweet & bitter

Gud vad jag längtar till att komma bort och få starta ett eget liv. Jag orkar seriöst inte bo hemma mycket längre, blir på riktigt galen. Visst är det skönt att ha lilla mamma vid sin sida och alltid kunna prata med henne när som helst, men fy fan vad jag vill ha ett eget ställe, även om det bara är i lilla skithålan Emmaboda. Men mest av allt vill jag bara ha en egen liten lägenhet vid sidan av ett berg, åh vad fint det skulle vara.
Märker att denna bloggen är mer som en dagbok än en vanlig blogg, men seriöst, att läsa om vad andra har på sig och vad de gjort är totalt ointressant för mig och därför vill jag inte göra det heller. Tycker det vore mycket mer intressant att läsa om en persons tankar angående framtiden än "dagens oufit". Usch, döda mig.
Hur som helst, om det är någon som läser detta och har ett jobb, help a sister out och ge mig det, för jag orkar inte mycket mer. 

the wolf

Pratade med pappa om att jag vill flytta till Idaho och vi diskuterade lite om hur jag ska gå till väga, ett bra samtal som varade i någon timme. Alltid trevligt när samtalet flyter på med pappa. Fick kontaktuppgifterna till min faster så jag ska ringa henne inom några dagar och prata lite med henne. SPÄNNANDE!!
Detta var lite bilder som pappa skickade med i ett mail, det är min faster som varit uppe i bergen med sin man och sina hundar. Alltså hörrni, detta är hennes bakgård och jag skämtar inte ens. Nu vet jag i alla fall vart jag fått min kärlek för naturen ifrån. Pappa sa att nu blir Jill glad eftersom hon inte blir ensam i The Hunt's om att vilja bo uppe på ett berg. 

i'll be gone

Vet inte vad det är med mig idag, eller vad det var med mig igår för den delen. Är så jävla sur på vädret, hur grått som helst ute och jag orkar bara inte med det fula vädret. Är helt depp över detta och känner att jag vill bara bort, för första gången känner jag att jag vill på riktigt bort från Sverige. Annars har man mest hatat på Emmaboda, men idag då känner jag bara fuck this. Ööööh vad trött jag är haha. Tur att min finaste kärlek kommer på fredag, ska på kalas och dricka ikapp med hans far, ska visa den där Boda vart skåpet ska stå. Nä nu ska jag fortsätta kolla på Dr. Phil och läsa om att bo i usa. Oh yes I just did.

och vårt dumma korståg mot en lika korkad stad

När folk får reda på att jag har hälften av min familj i usa är deras respons oftast "fan vad coolt", vilket jag också tycker, men till en viss del. Jag tror inte att folk kan förstå hur jobbigt det är att inte ha sin familj samlad. Hur jobbigt det är att konstant behöva vara ifrån hälfen av familjen, folk förstår inte hur hårt det har slagit mig att i hela mitt liv behövt säga hej då till någon jag älskar för att sedan inte riktigt veta när man ses igen. Det har till och med varit så jobbigt för mig att jag mår fysiskt och pykiskt dåligt när jag är inne i en flygplats eftersom det är alltid där jag fått säga dessa hej då. Jag har fått höra saker som hänt på flygplatsen som jag förträngt eftersom det var så jobbigt för mig, så när folk kommer och säger "fan vad cool att ha en pappa i usa", nae inte så jävla coolt faktiskt, jag menar, jag har en relation med min pappa över telefonen, låter det kul? Hade hellre haft honom i tråkiga Sverige om det bara betydde att jag hade fått ha hela min familj samlad. Tror också att det är därför jag längtar så himla mycket till att flytta till Idaho, Idaho betyder att jag är varken hos den ena eller den andra, visst kommer jag vara närmare min pappa än min mamma men jag kommer vara där själv. Nästa år kommer bli väldigt spännande tror jag. 

en sån där natt då vi behöver någonting som hjälper en över svarta vatten

Det är så oförklarligt skönt att äntligen ha någonting att längta till så mycket som jag gör för Idaho just nu. Visst längtade jag till att flytta till Norge och vara där i några månader, men mina nya planer är på något vis annorlunda. Det känns på riktigt ända in i själen, töntigt som det låter, men sant. Jag är otroligt lättad att ha detta att drömma om, för att bara gå runt och inte riktigt veta vad det är man vill var jobbigare än man trodde det kunde vara. Det kändes som att man bara drev omkring och bara fanns. Nu har jag äntligen ett mål och det känns som en tyngd har tagits bort från bröstet.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Idag åkte jag till simhallen och medans jag stod i duscharna kom jag på mig själv stå och stirra ner i marken med världens leende på läpparna. Jag måste ha sett galen ut, men av någon anledning började jag tänka på mitt kära Idaho och blev bara så himla glad att jag kunde inte hålla tillbaka det. Så de som såg mig får väl tro att jag är bara en läskig tjej med hästsvans som står och stirrar ner i marken i duscharna. På ett sätt hoppas jag att jag drömmer att jag flyttat dit, det vore grymt att under några timmar bara få komma bort från Emmaboda och vara på annat ställe, sen att vakna till det arbetslösa livet med dagarna fyllda med ingenting kommer suga, men som sagt, att bara få komma bort i några timmar till det ställe jag längtar till vore skönt.

searching for a great perhaps

Tycker det är lite bökigt att hitta lägenhet i Sun Valley, jag fattar ingenting... Men! Jag råkar ha den turen att min faster bodde där i stora delar av sitt liv, så det blir nog att skicka iväg ett mail eller två till henne och höra lite hur det är med kostnader att bo där och så vidare. Och nej jag ska inte flytta ännu, vore bara kul att få ett grepp om hur det är att bo där och lite sånt nödvändigt. Fast får jag inget jobb här i Sverige snart, ah då tror jag faktiskt att jag flyttar till usa, för jag orkar inte gå runt som en zombie längre. Vill göra något!!
Lite familj från usa

road to nowhere

Känner ni igen den känslan av att vara hemma på en plats som inte egentligen är ditt hem? Att liksom hela du bara slappnar av och känner dig helt lugn på detta ställe trots att du inte alls brukar vara där eller ens varit där innan. Precis så känner jag när jag tänker på Idaho, även om jag bara sett små delar av den staten så känns det som hemma på något vis, det är till och med så att jag slutade tänka på Kanada ett tag. Kom på mig själv igår att jag faktiskt varit så fokuserad på just Idaho att Kanada hade inte dykt upp i huvudet på mig. Har hur som helst läst om ett ställe i Idaho som heter Sun Valley, ett ställe jag alltid varit nyfiken på och jag tror faktiskt jag hittat stället där jag vill leva ett liv. Läste också att det är 250 dagar av sol där med, inte helt fel! Var i Sun Valley en gång när jag var liten, kan försöka hitta bilderna från den visiten så jag kan visa er. Men nu ska jag äta frukost, gröt med mango i!

747

Kände att det kanske var dags att lämna min gamla blogg bakom sig, det känns på något sätt som att den hör hemma i tiderna då jag gick på gymnasiet. Den är fylld med så himla mycket från mina värsta dagar men också några av de bästa. Jag kände i alla fall att nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv så varför inte göra en ny blogg samtidigt? Fast mest gjorde jag denna eftersom jag inte gillade namnet på den andra haha. Hur som helst, välkomna till min nya blogg!

RSS 2.0